viernes, 25 de septiembre de 2009

Back in Fuengirola!
Vi har rest hela spanska vastkusten den har veckan. Vi borjade i El Palmar, surfparadiset. Vi hittade ett billigt hostal i en liten spansk by dar vi stannade forsta natten. At middag, kollade in byn osv. Det har hant sa mycket sa de e svart att riva ner allt. Efter det har vi bilat uppat till Cadiz, tagit en farja over till Puerto Santa Maria som ligger nara Cadiz. Vi sov bekvamt i talt en natt pa en camping, se bestmde vi oss for att aka tillbaka till hostalet som vi hade tyckt om. Vi hade tankt hyra en surfbrada, men vagorna var inte sa stora sa vi gjorde det inte..Idag pa hemvagen td vi kusten ner till "vindens stad" Tarifa. Underbart! Fortsatte pa medelhavskusten hem.
Vi har badat i Atlanten, klattrat i berg, gatt mycket, sett solen drunkna i havet, akt bat, atit gott, sovit i talt os...fantastiskt. Nagra bilder ska ja satta upp.
Sa sart att forklara i ord allt..:)

1 comentario:

  1. låter underbart!! ja vet, man kan bara int beskriv i ord, e ji bäst att försök minns hede bästa å spar e längst in i hjärtat. tislut mer som en känsla än ett riktit minne <3
    ja å vill ti vindens stad!!!!
    tusen pussar å kramar, din bästis.

    ResponderEliminar